Søg
Filters
Close

Redskaber og lygter

Sorter efter

Crusader overlevelsessæt

Forhandles ikke i Danmark. Gavesæt: Multiværktøj i rustfrit stål med 9 dele og 13 funktioner (tang, bidetang, 3 skruetrækkere, fil, dåseåbner, fiskeskraber, værktøj til fjernelse af krog, kniv, stjerneskruetrækker) og en lommekniv med karabinhage og lås i rustfrit stål. Begge med greb i aluminium med metallic look. Inkl. nylonetui. Pakket sætvis i æske. Vær opmærksom på, at lokale regler kan gælde for besiddelse og / eller bæring af knive eller multitools offentligt.

PenLight COB lygte

Praktisk ABS-lygte med 1 watt COB LED-lys. Giver en utrolig mængde hvidt lys. Stor clips, der gør det nemt at sætte den fast til tøj, bælte eller taske. Inkl. stærk magnet i bunden, lille lygte i toppen og batterier.

Beechwood Lommekniv

Lommekniv med skaft i bøgetræ. 8 dele med 11 funktioner: kniv, proptrækker, dåseåbner, flaskeåbner med lille skruetrækker, stjerneskruetrækker, saks, fil, fiskeskraber, afkroger og syl. Med nøglering. Vær opmærksom på, at lokale regler kan gælde for besiddelse og / eller bæring af knive eller multitools offentligt. Pakket stykvis i æske.

Beechwood Multitool multiværktøj

Kompakt multitang i rustfrit stål og håndtag i bøgetræ. 9 dele med 11 funktioner: tang, kniv, fil, stjerneskruetrækker, 2 skruetrækkere, trådklipper, syl, dåseåbner, flaskeåbner, sav. I etui med bæltestrop. Vær opmærksom på, at lokale regler kan gælde for besiddelse og / eller bæring af knive eller multitools offentligt. Pakket stykvis i æske.