Søg
Filters
Close

Penne og blyanter

Sorter efter

Gift Sleeve gaveindpakning

Solidt hylster i pap er både en moderne gaveindpakning og beskyttelse til (øko-)kuglepenne, pegepinde og stiftblyanter. Passer til 1 skriveredskab.

Ebony Wheat hvedestrå kuglepen

Øko-venlig kuglepen med blåt blæk med skaft i 50% ABS og 50% hvedestrå, metalclips og detaljer i kunstigt krom.

Bamboo Wheat hvedestrå kuglepen

Kuglepen med blåt blæk og bambusskaft. Clips, trykknap og spids er lavet af hvedestrå. Næsten helt nedbrydelig. Et økologisk forsvarligt valg.

Bio Degradable kuglepen

Øko-venlig kuglepen med skaft i genanvendt papir. Clips, trykknap og spids i biologisk nedbrydeligt PLA. Med blåt blæk.

Bio Degradable Natural kuglepen

Øko-venlig kuglepen med skaft i genanvendt papir. Farvet clips, trykknap og spids i biologisk nedbrydeligt PLA. Med blåt blæk.

ProTool MultiPen multifunktionel kuglepen

Multifunktionel kuglepen i rustfrit stål. Med lineal (7 cm/3 inches), vaterpas, skruetrækker og pegepind. Kuglepennen har blåt blæk, clips i metal og dreje-klik-system.

Stilolinea S45 BIO kuglepen

Øko-venlig kuglepen af mærket Stilolinea®. Med blåt blæk. Det matte skaft er lavet i Ingeo® PLA-plastik. Ingeo® er plastik fremstillet af plantefibre, hvilket gør kuglepennen 80% biologisk nedbrydelig og egnet til kompostering. Desuden anvendes der blot en tredjedel af den energi, der er nødvendig til produktion af ABS-plast. Lavet i Italien.

Nova Single kuglepen

Kuglepen i bøgetræ med blåt blæk og clips, trykknap og spids i krom.

Parkersize Jumbo-plastikpåfyldning

Blåt blæk eller sort blæk Parkersize Jumbo-plastikpåfyldning. God til 4,5 km skriveglæde.

Athos Antibakteriel kuglepen

Antibakteriel kuglepen. ABS skaft behandles med sølv nanoteknologi. Denne teknologi hæmmer og forhindrer vækst af bakterier og andre mikroorganismer. Fremstillet i henhold til ISO 22196-standarden: vedrører måling af antibakteriel aktivitet i plast og andre ikke-porøse overflader. Pennen har blåt blæk, en trykknap og sølvfarvede accenter.

Sheaffer Sentinel Chrome kuglepen

Ikke tilgængelig i Danmark. Kuglepen med sort blæk fra mærket Sheaffer. Klassisk slankt design lavet i børstet krom og skinnende detaljer, clips og trykknap. 1-års Sheaffer garanti. Pakkes stykvis i en Sheaffer gaveæske. Valgfrit: Blåt blæk.

Stilolinea S45 RPET kuglepen

Miljøvenlig, kuglepen med blå blæk fra Stilolinea®-mærket. RPET-holderen og klemme / trykknap er lavet af genanvendte PET-flasker. Den generøse klip er ideelt til print og skiller sig straks ud. Made in Italy.