Søg
Filters
Close

Penne og blyanter

Sorter efter

Sheaffer 100 kuglepen

Kuglepen med sort blæk fra det kendte mærke Sheaffer. I børstet krom med hætte, clips og detaljer i krom. Med dreje/klik-system. 1-års Sheaffer garanti. Pakkes stykvis i en Sheaffer gaveæske. Valgfrit: Blåt blæk.

Sheaffer VFM kuglepen

Kuglepen med sort blæk fra det kendte mærke Sheaffer. Metalskaftet har en mat overflade og clips, detaljer og trykknap i krom. 1-års Sheaffer garanti. Pakkes stykvis i en Sheaffer gaveæske. Valgfrit: Blåt blæk.

Sheaffer Sentinel kuglepen

Kuglepen med sort blæk fra mærket Sheaffer. Klassisk slankt design med overflade i børstet krom og skinnende detaljer, clips og trykknap. 1-års Sheaffer garanti. Pakkes stykvis i en Sheaffer gaveæske. Valgfrit: Blåt blæk.

Sheaffer Switch kuglepen

Kuglepen med sort blæk fra mærket Sheaffer med gummitop i høj kvalitet til benyttelse på touchskærme. Metalskaftet har en mat overflade og skinnende detaljer og en smart clips. 1-års Sheaffer garanti. Pakkes stykvis i en Sheaffer gaveæske. Valgfrit: Blåt blæk.

Cross Nile kuglepen

Cross kuglepen med sort blæk og lavet af højkvalitets metal. Denne model fås i poleret krom, mat krom, og mat sort. Med detaljer i krom, clips og et smidigt drejesystem. Et specielt, tidsløst design med iøjnefaldende detaljer. Med livslang Cross garanti. Per styk i Cross gaveæske.

Stilolinea S45 kuglepen

Kuglepen af mærket Stilolinea, med blåt blæk og farvet clips/trykknap. Made in Italy.

Cross Bailey kuglepen

Cross kuglepen i metal med sort blæk. Denne model fås i krom med guldfarvede detaljer og metalclips eller med en perfekt poleret, super glat farvet lakfinish med metalclips og detaljer i krom. Med dreje-klik-system. Et traditionelt design med øje for detaljer. Per styk i Cross gaveæske. Med livslang garanti.

Senator SuperHit Bio kuglepen

Kuglepen fra Senator® med blåt blæk. Det matte skaft er lavet af PLA granulater baseret på sukkerrør og er derfor biologisk nedbrydeligt. Kuglepennen er fremstillet vha. grøn elektricitet og certificerede processer i overensstemmelse med miljøstandard ISO 14001. Med stor clips/trykknap inkl. biologisk nedbrydeligt logo. Lavet i Tyskland.

Brady Soft Touch kuglepen

Kuglepen i aluminium med blåt blæk, soft touch gummi-finish, solid clips i metal, spids og trykknap i plast.

Athos RPET kuglepen

Kuglepen med blåt blæk og transparent farvet skaft i RPET; fremstillet af genanvendte PET-flasker. Detaljer i højglans og clips i metal. Bæredygtig, miljøvenlig og økologisk forsvarlig.

Luca Touch kuglepen

Slank kuglepen med blåt blæk og skaft i aluminium. Med soft touch finish og top/pegepind i gummi. Robust clips i metal og spids i plast.

BottleWise RPET kuglepen

Kuglepen i RPET med blåt blæk, næsten udelukkende fremstillet af genanvendte PET-flasker. Skaft med iøjnefaldende reliefmønster. Den store clips er yderst velegnet til tryk og falder i øjnene med det samme.

Athos Bamboo kuglepen

Øko-venlig bambus kuglepen med blåt blæk, metalclips og detaljer i sølv.

Cork ECO Write kuglepen

Øko-venlig kuglepen med skaft i kork og blåt blæk. Spids, top, trykknap og clips er lavet af 50% PP og 50% hvedestrå. Delvist biologisk nedbrydelig.

Stilolinea S45 Recycled kuglepen

Miljøvenlig kuglepen. Skaftet er lavet af 100% genanvendt plastik. Med blåt blæk og stor clips/trykknap. Lavet i Italien.