Søg
Filters
Close

Penne og blyanter

Sorter efter

Cross Classic Century Chrome

Unikke kuglepenne fra Cross med en sublim finish. Denne kuglepen med sort blæk er udført i krom og har dreje-klik-system. Leveres stykvis i en Cross-æske. Med Cross' livsvarige garanti. Den ultimative gave! Dette produkt kan personaliseres med individuelle navne.

Cross Century Black Kuglepen

Unik kuglepen fra Cross med sublim finish. Kuglepen med sort blæk med sort satin-lakering, 23 karat guldbelægning på clips, top, spids og ring om skaft og dreje-klik-system. Leveres stykvis i en Cross-æske. Med Cross' livsvarige garanti. Den ultimative gave!

Cross Century Classic 10 kuglepen

Unik kuglepen fra Cross med sublim finish. Kuglepen i 10 karat guld med sort blæk med krom top og dreje-klik-system. Leveres stykvis i en Cross-æske. Med Cross' livsvarige garanti. Den ultimative gave!

Parker Jotter-Vector Skrivesæt

Parker-skrivesæt i rustfrit stål: Jotter kuglepen med blåt blæk og Vector rollerballpen med hurtigttørrende blåt blæk og top i højglansplast. 2 års garanti. I Parker-æske.

Cross Edge kuglepen

Kuglepen fra mærket Cross i aluminium. Et stilfuldt og robust design. Med Cross livsvarige garanti. Denne kuglepen fra Cross bruger sort gel blæk og er forrygende udstyret med et hylster med metallic look, skinnende detaljer og unikt klik-tryksystem. Leveres stykvis i en Cross-æske. Den ultimative gave! Valgfrit: Blåt blæk.

Stilolinea iProtect kuglepen

Antibakteriel kuglepen fra mærket Stilolinea. Med blå skriftpåfyldning og farvet klip / trykknap. Zinkionerne i denne kuglepen har en antibakteriel virkning og dræber 99% af de usynlige bakterier. Dette forhindrer spredning fra hånd til hånd. Klinisk bevist. Made in Italy.

Preston kuglepen

Transparentfarvet kuglepen med blåt blæk, elegant, kurvet clips og sølvfarvet trykknap.

Stilolinea Baron Colour kuglepen

Kuglepen med blåt blæk og farvet clips og spids. Made in Italy.

Parker Jotter SS MP stiftblyant

Parker Jotter-stiftblyant i rustfrit stål, af høj kvalitet. Med viskelæder og 3 HB-refills (0,5 mm). Kommer i en Parker-æske. 2 års garanti.

Cross Click Classic Black kuglepen

Cross kuglepen med sort blæk. Denne ultraslanke model er tilgængelig i krom eller i en farvet satinoverflade. Med metalclips og elegant trykknap. Med Cross' livsvarige garanti. Pakkes stykvis i en Cross gaveæske. Valgfrit: Blåt blæk.

Cross Century II Lustrous Chrome kuglepen

Cross kuglepen med sort blæk. Skaft i krom med et klassisk linjeret design og clips og detaljer i metal. Med et letglidende dreje/klik-system. Med Cross' livsvarige garanti. Pakkes stykvis i en luksuriøs Cross gaveæske.

Cross Century II Black Ballpoint kuglepen

Cross kuglepen med sort blæk. Metalskaftet er påført en skinnende sort lak og kuglepennen har detaljer i rhodium med glidende dreje/klik-system. Med Cross livsvarige garanti. Pakkes stykvis i en Cross gaveæske.

Cross Classic Century Medalist

Cross kuglepen med sort blæk. Blankt krom og super slankt skaft. Med dreje/klik-system. Elegant med klips og detaljer plateret i 23 karat guld. Klassisk linjedesign på skaftet. Med Cross livsvarige garanti. Pakkes stykvis i en Cross gaveæske.

Cross Century II Medalist Ballpoint kuglepen

Kuglepen fra mærket Cross i moderne design. Skaft i krom med klassisk linjeret design og 23 karat guldplateret clips og detaljer. Med glidende dreje/klik-system. Med Cross livsvarige garanti. Pakkes stykvis i en elegant Cross gaveæske.

Cross Tech 3+ Multifunctional Pen

Multifunktionel Cross pen med blæk i 2 farver og en stiftblyant: sort og rød kuglepen og 3 HB refill stiftblyant med viskelæder. Denne solide metalpen har krom finish, klassisk linjeret mønster og detaljer i poleret krom. Med Cross' livsvarige garanti. Pakkes stykvis i Cross gaveæske. Valgfrit: Blåt blæk.