Søg
Filters
Close

Kontor

Sorter efter

Eco Conference Cork A4 skrivemappe

Øko-venlig skrivemappe i A4 format. Med omslag i kork og lomme. Inderside foret med nylon. Inkl. linjeret skriveblok (ca. 30 ark) og miljøvenlig kuglepen i kork og hvedestrå med blåt blæk.

Eco Conference Cork A5 skrivemappe

Øko-venlig skrivemappe i A5 format med omslag i kork og indstiklomme med plads til kreditkort. Indersiden er foret med ikke-vævet materiale. Inkl.linjeret skriveblok (ca. 30 ark) og miljøvenlig kuglepen i kork og hvedestrå med blåt blæk.

Magica Notebook notesbog

Original notesbog i pap med ca. 60 sider hvidt, linjeret papir (70 g/m²). Der er indbygget to magneter i forsiden under konturmotivet. Magneterne holder kuglepenne i metal på plads. Bundet i flot metal wire-o-binding.

BudgetNote A5 Blanc notesbog

Praktisk notesbog i A5-format. Cover i hård PU, ca. 80 cremefarvede, blanke sider (70 g/m²), elastisk lukning og læsebånd.

Square Notebook notesbog

Praktisk, kompakt og fleksibel notesbog. Med bøjeligt cover i PU og ca. 64 ark cremefarvet, linjeret papir (70 g/m²).

BudgetNote A5 Lines notesbog

Praktisk notesbog i A5-format. Cover i hård PU, ca. 80 cremefarvede, linjerede sider (70 g/m²), elastisk lukning og læsebånd.

StonePaper Notebook notesbog

Miljøvenlig notesbog med omslag i genanvendt pap. Med 70 linjerede sider lavet af natursten: 80% kalciumkarbonat og 20% HDPE-plast. Papiret er antibakterielt, vandtæt og modstandsdygtigt over for revner og pletter. Ryg med metalspiral.