Søg
Filters
Close

Hjem og velvære

Alt fra krus til ure, køkkentilbehør til badetekstiler, plejeprodukter , lightere og meget mere. Vi har udvalgt en masse kvalitetsvarer til din inspiration, og håber du finder lige det du ønsker.

Sorter efter

CareWatch ur

Moderne ur til ham eller hende med justerbar tid, ring og monteringsnål. Et perfekt ur til ansatte i sundhedssektoren. Pakket stykvis i æske.

LED-lighter

Elektronisk, genopfyldelig lighter fra Flameclub® med justerbar flamme og klar, hvid LED-lygte i bunden. Udstyret med børnesikring. TÜV-certificerede. Med mulighed for et fuldfarvet tryk. Inkl. batterier.

CookingTrend køkkensæt

Trendy køkkensæt i 3 dele: madtang, plastikske og piskeris. Lækkert materialevalg i rustfrit stål og silikone. Pakket stykvis i æske.

Smart toilettaske

Praktisk toilettaske lavet i stærk polyester. Med hængekrog, lommer med lynlås, netlomme, inderfor og bærerem.

Flexflame lighter

Genopfyldelig, fleksibel kvalitetslighter med børnesikring, bahageligt greb, kontrol af flamme og vindue til tjek af gasmængde. Pakket stykvis i æske.

Duo Memo whiteboard

Whiteboard og opslagstavle med yderlag i kork. Plastramme med hul til ophæng. Inklusive 3 magneter, 3 tavlestifter og pen med visker. Pakket stykvis i æske.

Da Vinci kop og underkop

Kop og underkop i keramik af høj kvalitet. Kapacitet 205 ml. Tåler maskinopvask. Tryk er opvaskemaskintestet og certificeret: EN 12875-2.

Sienna kop og underkop

Cappucino- og underkop i keramik af høj kvalitet. Kapacitet 210 ml. Tåler maskinopvask. Tryk er opvaskemaskintestet og certificeret: EN 12875-2.

gave-/fragtæske

gave-/fragtæske

ColourTop lighter

Elektronisk lighter fra Flameclub® med justerbar flamme, der kan genfyldes. Udstyret med børnesikring. TÜV-certificeret.

DeltaCup krus

Moderne Krus af keramik. Helt hvid eller med farvet yderside. Kapacitet 310 ml. Tåler maskinopvask. Tryk er opvaskemaskintestet og certificeret: EN 12875-2.

BigDrink krus

Ekstra stort krus fremstillet af keramik i høj kvalitet. Fås i hvid eller med en iøjnefaldende farve indvendigt. Kapacitet 450 ml. Tåler maskinopvask. Tryk er opvaskemaskintestet og certificeret: EN 12875-2.

TrendWatch ur

Trendy Quartz-ur med silikonearmbånd og justerbar ring omkring urskiven (diameter 4 cm). Armbånd, urskive og visere i samme farve. Pakket stykvis i luksus gaveæske.

Finesse skærebræt

Praktisk bambusskærebræt. Det attraktive design gør dette skærebræt velegnet til servering af snacks. Oversiden er behandlet med vegetabilsk sojaolie. Bambus er let og nedbryder bakterier hurtigere end træ og plast. Optager næsten ingen fugt så produktet bevarer den optimale kvalitet. En funktionel og miljøbevidst gave. Pakket stykvis i æske.

Flint lighter

Lighter af høj kvalitet fra Flameclub® med justerbar flamme. Udstyret med børnesikring. TÜV-certificerede.