Søg
Filters
Close

Hjem og velvære

Alt fra krus til ure, køkkentilbehør til badetekstiler, plejeprodukter , lightere og meget mere. Vi har udvalgt en masse kvalitetsvarer til din inspiration, og håber du finder lige det du ønsker.

Sorter efter

Drinking Cup Deposit krus

Et robust krus i plastik. Kapacitet 300 ml. BPA-fri og godkendt til madvarer. Produktet tåler opvaskemaskine, men det frarådes for at skåne trykket. Made in Germany. Overfladen er ideel til et fuldfarve iMould-tryk (vand-, ridse-, farve-, og UV-resistent) i ethvert ønsket design.

Ultima lighter

Elektronisk lighter fra Flameclub® med justerbar flamme, der kan genfyldes og et smart metallic look. Udstyret med børnesikring. TÜV-certificeret.

BlackTop lighter

Elektronisk lighter fra Flameclub® med justerbar flamme, der kan genfyldes. Udstyret med børnesikring. TÜV-certificerede.

PromoCook (80 g/m²) forklæde

Forklæde med praktisk lomme. Fremstillet af ikke-vævet materiale: Et ultra let og stærkt, syntetisk materiale (80 g/m²). Forklædet er et perfekt markedsføringsredskab ved f.eks. madlavningsworkshops og messer. Velegnet til det kolde bord. Ikke-vævede materialer er ikke varmebestandige.

Royal krus

Krus af keramik i høj kvalitet. Helt hvid eller med farvet yderside. Kapacitet 280 ml. Tåler maskinopvask. Tryk er opvaskemaskintestet og certificeret: EN 12875-2.

Royal krus

Krus af keramik i høj kvalitet. Helt hvid eller med farvet yderside. Kapacitet 280 ml. Tåler maskinopvask. Tryk er opvaskemaskintestet og certificeret: EN 12875-2.

MyCup krus

Keramikkrus, der kan skrives på. Inkl. 2 kridt. Tåler maskinopvask. Kapacitet 350 ml. Pakket stykvis i æske.

Coffee Royal krus

Keramikskrus af høj kvalitet. Kapacitet 250 ml. Tåler maskinopvask. Tryk er opvaskemaskintestet og certificeret: EN 12875-2.

SpoonCup krus

Flot sæt med krus og ske fremstillet af hvid keramik i høj kvalitet. Kapacitet 350 ml. Tåler maskinopvask. Tryk er opvaskemaskintestet og certificeret: EN 12875-2.

KitchenGlove ovnhandske

Solid og kraftig ovnhandske fremstillet af 100% bomuld. Polstret og foret med flannel. Vatteret på den ene side og med strop.

Excellent knivsæt i 5-dele

Lækker og robust knivblok af gummi med 5 elegante og praktiske køkkenknive med rustfrie blade og bakelit-håndtag: Køkkenkniv, kødkniv, brødkniv, grøntsagskniv og steakkniv. Et alsidigt sæt til perfekt udskæring. Pakket stykvis i æske.

DigiTime ur

Digitalt touch-ur med armbånd i silikone. Med et tryk på en knap vises tid, dato eller sekunder i rødt LED-lys på displayet.

Hot&Cold Pack varmepude

Fleksibel, transparent pude fyldt med geleperler. For terapeutisk køling eller opvarmning af muskler. Inkl. brugsanvisning.

Full Colour Mug Imagine krus

Keramisk krus af høj kvalitet. Det perfekte krus til fuldfarvede tryk, heriblandt fotos og produktbilleder. Tåler maskinopvask. Kapacitet 310 ml.

KitchenCube køkkensæt

Køkkensæt i 4 dele i bambus: Solid holder med 3 forskellige køkkenredskaber (30 cm). Pakket sætvis i æske.