Søg
Filters
Close

Hjem og hverdag

Sorter efter

Ølkrus XL 500 ml

Solidt ølkrus med hank. En fin reklameartikel til festivaler, fester eller andre sociale events. Kapacitet 500 ml.

Longdrinkglas 270 ml

Longdrinkglas af høj kvalitet. Meget velegnet til brug i hotel- og restaurationsbranchen samt foreninger. Kapacitet 270 ml.

Ølkrus L 390 ml

Solidt ølkrus med hank. En fin reklameartikel til festivaler, fester eller andre sociale events. Indhold 390 ml.

Claret Champagneglas 170 ml

Champagnefløjte lavet af klar glas. Klassisk design. Meget velegnet til brug i hotel- og restaurationsbranchen samt til fester og begivenheder. Kapacitet 170 ml.

Ølglas 180 ml

Smalt, højt ølglas. Et populært glas, som er meget almindeligt anvendt i restaurations- og hotelbranchen samt foreninger. Kapacitet 180 ml.

Ølglas 350 ml

Ølglas med ikonisk form, i en praktisk størrelse. Egnet til hotel- og restaurationsbranchen samt foreninger. Kapacitet 350 ml.

Munich Ølglas

Højt ølglas med stilk. Med rundt bæger og indsnævret munding. Kapacitet 370 ml.

Bouquet Vinglas 290 ml

Klart vinglas med stilk. Til servering af vin på caféer og restauranter, under firmafester eller en privat fest. Indhold 290 ml.

Victorinox etui til knive

Victorinox beskyttelseshylster af plastik til knive. Med transparent forside og ekstra forstærket til skarpe/spidse ender.

Bocado Board bambus skærebræt

Bæredygtigt skærebræt af bambus i høj kvalitet. Kan også bruges som serveringsbræt. Stort format og flot udformet med let afrundede kanter. Absorberer nærmest ingen fugt, hvorved produktet bevarer sin optimale kvalitet. Pakket stykvis i æske.

Cocina Organic Cotton forklæde

ØKO forklæde i 100% organisk bomuld (180 g/m²). Med påsyet lomme. Nakkestroppen kan indstilles vha. et metalspænde. Passer alle. Bæredygtig og miljøvenlig.

Bento ECO Meal Box madkasse af hvedehalm

Øko-venlig madkasse af 50% hvedehalm fibre og 50%% PP. Låget lukker perfekt med tætningsringen i silikone og har ventilationsåbning med hætte i silikone. Inklusive 3-i-1 gaffel, ske og kniv. Med udtagelig inddeling og elastisk bånd til lukning. Madkassen må komme i køleskabet og kan således også anvendes som lufttæt opbevaringsboks. Egnet til mikrobølgeovn. Bæredygti og miljøvenlig.

Cocina Recycled Cotton forklæde

ØKO forklæde i meleret, genanvendt bomuld (160 g/m²). Med påsyet lomme. Nakkestroppen kan indstilles vha. et metalspænde. Passer alle. Bæredygtig og miljøvenlig.

Cosmetic Bag RPET toilettaske

Rummelig toilettaske med lynlås. Fremstillet af 600D RPET; materiale af genanvendte PET-flasker. Med strop og forlomme med lynlås. Metal pladen på forsiden gør dette produkt yderst velegnet til personalisering.

Midori ECO Bamboo Fibre madkasse af bambusfiber

Øko-venlig madkasse 60% PP-plast og 40% bambusfiber. Med låg i bambus og elastisk bånd til lukning.