Søg
Filters
Close

Giveaways

Sorter efter

Lanyard Organic Cotton nøglesnor

Økologisk forsvarlig nøglesnor i organisk bomuld. Med karabinhage i metal og sikkerhedslukning.

Anti Stress Heart stressbold

Stressbold i blødt skum. Der kan forekomme små variationer mht. tæthed, farve, mål og vægt, hvilket kan have indflydelse på trykkets præcision og ensartethed, som desuden kan revne.

Lanyard Safety 2 cm RPET nøglesnor

Nøglesnor af RPET; lavet af genanvendte PET-flasker. Med karabinhage i metal og sikkerhedslukning. Bæredygtig, miljøvenlig og økologisk forsvarlig.

Laguna solbriller

Solbriller med moderigtigt rund ramme og sorte glas. Med UV 400-beskyttelse (i henhold til europæisk standard).

Malibu Eco-Mix hvedestrå solbriller

Øko-venlige solbriller med stænger i bambus, hvedehalm ramme og sølvfarvede spejllinser med UV 400-beskyttelse (i henhold til europæisk standard).

Eco Wheatstraw hvedestrå solbriller

Moderne, øko-venlige solbriller. Stellet er lavet af biologisk nedbrydeligt hvedehalm fibre og PP. Med UV 400-beskyttelse (i henhold til europæisk standard).

Laguna Bamboo solbriller

Øko-venlige solbriller med moderne, rundt stel, stænger i bambus, mat sort ramme og sorte glas med UV 400-beskyttelse (i henhold til europæisk standard).

Tower Game spil

Stablespil i træ (54 blokke). Tårnet måler 17,8 x 5 x 5 cm. Per stk. i bomuldspose.

Nordic Wheatstraw isskraber i hvedestrå

Robust, økologisk forsvarlig isskraber i 60% PP og 40% hvedestrå. Delvist biologisk nedbrydelig.

Malibu Eco Wheatstraw hvedestrå solbriller

Øko-venlige solbriller. Rammen er lavet af biologisk nedbrydeligt hvedehalmfibre og PP. Med UV 400-beskyttelse (i henhold til europæisk standard).

Malibu RPET solbriller

Bæredygtige solbriller af RPET. Stellet er lavet af 100% genanvendte PET-flasker; miljøvenligt og økologisk forsvarligt. Med UV 400-beskyttelse (i henhold til europæisk standard).

Gulv klistermærke til 400 cm²

Meget holdbart gulvklistermærke inklusive knivskarpt fuldfarvetryk. Fås i enhver form op til en maksimal størrelse på 400 cm². Lavet af 150μm monomer med et øverste lag, der er forsynet med en skridsikke-struktur (R9-certificering), så risikoen for at glide praktisk talt er nul. Let at rengøre. Med disse klistermærker gør du instruktionerne visuelle og derfor endnu tydeligere. De er perfekte som skilte i store rum, eksenpelvis i butikker og messestande eller til at hjælpe med at holde afstand. Let at påføre og fjerne uden at efterlade klæberester.

Gulv klistermærke til 900 cm²

Meget holdbart gulvklistermærke inklusive knivskarpt fuldfarvetryk. Fås i enhver form op til en maksimal størrelse på 900 cm². Lavet af 150μm monomer med et øverste lag, der er forsynet med en skridsikke-struktur (R9-certificering), så risikoen for at glide praktisk talt er nul. Let at rengøre. Med disse klistermærker gør du instruktionerne visuelle og derfor endnu tydeligere. De er perfekte som skilte i store rum, eksenpelvis i butikker og messestande eller til at hjælpe med at holde afstand. Let at påføre og fjerne uden at efterlade klæberester.

Eco Flying disc space 22 cm

Stabelbar frisbee lavet af robust bioplast. BPA-fri og 100% genanvendelig. Lavet i Tyskland.

No-Contact Tool Stylus nøglering

Metal nøglering med berøringsfrit værktøj, udstyret med en gummi berøringspeger og en praktisk flaskeåbner. Fastgjort til nøglering. Ved at bruge markøren forhindrer du direkte kontakt med overflader af kasseapparater, pengeautomater, elevatorknapper og digitale skærme. Med dette værktøj åbner du døre uden at skulle røre ved dem. Fastgør værktøjet til din nøglering for at sikre, at du altid kan bruge det på offentlige steder.