Forud

Online Printing System er en prepress proces, bro mellem online digitalt indhold og kommercielle tryksagsproduktion. Processen giver en print hus, en kunde eller en grafisk designer til at oprette, redigere og godkende edb-baseret online skabeloner i prepress fase. Denne proces i stigende grad kræver en Portable Document Format (PDF) workflow miljø med output fra digital udskrivning.

Denne løsning vil gøre din virksomhed drives mere effektivt og rentabelt ved at strømline dine forretningsprocesser, maksimere dine ressourcer og eliminere overflødige operationer.

Produkter

Hjemmesiden understøtter i øjeblikket otte store og populære trykte produkter som anført. Vi er snart vil indføre flere produkter såsom logoer / adresseetiketter, vinyl klistermærker, kataloger, bannere, kalendere, dør bøjler og opvokset blæk kort.

Der er tre muligheder for at designe og tilpasse et produkt. Klik på et produkt på venstre hånd panel og vælge en af indstillingerne.

1. Custom Design: kan du tilpasse produkterne. Klik på det for at åbne tegnestuen og bruge flere værktøjer til at skabe dit eget design.

2. Upload Design: anvende denne mulighed, kan du uploade dine egne JPG, JPEG, GIF, PNG, EPS, AI, PDF og PSD billeder.

3. Browse Design: bruge dette til at vælge hundredvis af pre-belæsset skabeloner. Arbejdet med dem eller tilpasse dem gennem vores tegnestue.

Den type papir, der bruges til forskel formål er udtrykt i vægt. I de lande, efter at Europa-system, er det gram pr kvadratmeter (GSM eller g / m 2 eller blot g), og i det amerikanske system er det Pound (lb).

Det papir, der anvendes til skrivning / trykning (brevpapir og sådan papirvarer) er generelt mellem 60 til 120 gsm (20 til 70 £), og kaldes papir eller tekst lager. Noget tungere end dette betragtes som den karton, dvs papir, der anvendes til visitkort, postkort, lykønskningskort, etc.

Coated papir er til rådighed i to finish - blank (skinnende og glat) og mat (flad og lusterless). Coated blankt papir reflekterer lyset jævnt, så de er egnede til næsten alle typer af trykopgaver. Blankt papir har en god blæk holdout, hvilket er vigtigt for at skabe skarpe, lyse billeder.

Udskrivning

Vores system understøtter RGB (rød, grøn, blå) til fremstilling af digitale kopier. Vi har kortlægges nøjagtigt farve palle for at matche RGB til CMYK (cyan, magenta, gul, nøgle) for at sikre en korrekt 4-farveudskrivning.

300 dpi (dots per inch) er løsningen af output PDF-fil.

Vi bruger offsettryk, der giver den højeste kvalitet af print materiale til både tekst og billeder.

Prisfastsættelse

Nej, den pris liste viser basispriser af produkter mod den spekulative mængder. Priserne er beregnet med henvisning til de mest basale papir / korttyper, størrelser og enkelt side udskrivning. Som du ved, den endelige trykning omkostninger afhænger af mange parametre: papir / pap vægt eller tykkelse (GSM / Pt), blank eller mat finish, 2 eller 4 farver, kvadratiske eller afrundede hjørner, enkelt eller dobbelt side udskrivning, mængde, destination shipping afgifter og transportform. Benyt venligst de vejledende priser til beregning af basale udgifter. Når du placerer ordren ved hjælp af ovenstående parametre, vil vi hurtigt mail du finalen, nøjagtige omkostninger.